Stresshåndtering

Jeg tilbyder erhvervspsykologisk rådgivning, analyser, coaching og udvikling til stressramte og arbejdsgivere, som ønsker hjælp til:

  • stress- og trivselsproblematikker
  • hyppige eller langvarige stress-sygemeldinger
  • samarbejdsproblemer
  • konflikter
  • ledelsesudfordringer
  • coping med forandringer
  • virksomhedens stresspolitik

Jeg er specialiseret inden for stresskompleksiteten og uddannet stresscoach med mere end 10 års praksiserfaring. Jeg arbejder helhedsorienteret med stress og er certificeret i forskningsbaserede metoder inden for coaching, stress, psykisk arbejdsmiljø, neurovidenskab og positiv psykologi. Mine metoder er velafprøvede og giver både hurtige og langtidsholdbare resultater.

Du er velkommen til at ringe mig op og få en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din arbejdsplads.

Stresstest og StressAnalyse

Få målt dit stressniveau og en kortlægning af lige netop din vej ud af stress. Stressmålingerne er inkl. personlig feedback, rådgivning og en skræddersyet handlingsplan med opfølgning.

Stresscoaching

Få en session ved behov eller et skræddersyet stresscoachingforløb med stressreducerende metoder og værktøjer, så du hurtigt kan få genoprettet balancen og det indre overskud.

Om stress…

Hvad er stress, og er det farligt? Hvilke symptomerne skal du være opmærksom på? Hvorfor er det vigtigt at få lavet en stressmåling inden valg af stressbehandling? -Få svarene her…

1-dags MasterClass i Stress og ledelse

Virksomhedstilpasset undervisning målrettet ledere, som ønsker at styrke sin stresskompetence med faglig viden og værktøjer til professionel håndtering af stress på arbejdspladsen.

Stressforedrag, temaoplæg og seminarer

Målrettet arbejdspladser og faglige foreninger.

Kontakt

Ring 28741564
– eller udfyld kontaktformularen.

Telefonsamtale (15 min): Gratis
Personligt formøde m/rådgivning (1 t): 1.500 kr. + moms

Mødet afholdes i virksomheden, på mit kontor i Aalborg/Århus, eller eksternt efter aftale.