Stresshåndtering

Er du stressramt? Eller er du leder og i tvivl om, hvad du kan gøre for en stressramt medarbejder? Er stressniveauet generelt for højt på arbejdspladsen?

Jeg hjælper stressramte medarbejdere, ledere og virksomheder med at reducere stressniveauet og styrke evnen til at håndtere stress på en sund og udviklende måde, så risikoen for farlig stress minimeres og det psykiske arbejdsmiljø forbedres.

Sådan arbejder jeg med stress
Jeg er certificeret inden for stresscoaching og er specialiseret i stresskompleksiteten. Jeg arbejder holistisk med stress – dvs. hele vejen rundt om det hele menneske samt job og privatliv.

Jeg har udviklet et velafprøvet stresskoncept baseret på stressforskning og mine mange års erfaring med at hjælpe stressramte tilbage i balance og indre overskud – med hurtige og langvarige resultater.

Mit koncept omfatter bla. en dybdegående, holistisk stressanalyse. Da forskellige tilstande og sygdomme kan forveksles med stress, undersøger jeg årsagen til symptomerne for at finde den rigtige løsning. Min stressanalyse afklarer om symptomerne bunder i stress eller en helt anden årsag. Det er min erfaring, at der til en effektiv indsats ofte skal anvendes andre metoder end traditionel stresscoaching, psykologbehandling og psykoterapi.

Inddragelse af arbejdspladsen/nærmeste leder
Når virksomheden tilbyder en leder eller medarbejder en stressanalyse eller et stresscoachingforløb, inddrager jeg nærmeste leder i processen. Jeg rådgiver og samarbejder med den stressramte og lederen om optimal støtte og ledelse, så medarbejderen kommer styrket gennem stressperioden og fastholdes i sit job.

Jeg tilbyder

  • En dybdegående, holistisk StressAnalyse (læs mere)
  • Stresscoachingforløb
  • Rådgivning og sparring med nærmeste leder og evt. kolleger
  • Hjælp til fastholdelse og mulighedserklæring
  • Tilbagevending til jobbet efter en stress-sygemelding
  • Udarbejdelse og revidering af virksomhedens stresspolitik
  • Undervisning om stresshåndtering, forebyggelse, robusthed og hvordan man opnår en sund stressbalance, personligt og på arbejdspladsen
    Oplæg er gratis for non-profit organisationer og erhvervsnetværk

“Jeg kom hurtigt ovenpå efter en lang stress sygemelding. Forløbet hos Suzanne har givet mig roen og overblikket tilbage. Jeg er blevet bedre til at prioritere og uddelegere”.

“Jeg kan meget bedre tackle stress og har fået arbejdsglæden tilbage. Jeg bruger stadigvæk de værktøjer og øvelser, jeg har fået fra stresscoachingen”.

Fakta om Stresshåndtering

Målgruppe

Individer, grupper, afdelinger og organisationer.
Jeg hjælper også private og pårørende til stressramte.

Varighed

StressAnalyse 2-3 timer
Stresscoachingforløb på 5 sessioner (1,5-2 t) over 3-6 måneder
Undervisning om stresshåndtering fra 1/2 dag

Sted

Virksomheden eller mit kontor i Aalborg eller Århus.

Pris

StressAnalyse: 7.500 kr.
Skræddersyet stresscoachingforløb på 5 sessioner: 15.000 kr.
Tillæg for lederinddragelse, fastholdelsesplan mv.
Få et tilbud på en stresspakke

Uforpligtende samtale

Få en uforpligtende samtale inden du vælger stressbehandling

Telefonsamtale (15 min): Gratis
Personlig samtale (60 min): 1500 kr. + kørsel

Priser er ekskl. moms og gældende indtil 31.12.19

Booking

Ring og book et formøde på tlf. 28741564