StressAnalyse

Føler du dig stresset? Siger andre, du virker stresset? Er du under et stort arbejdspres og ønsker du at forebygge et stressnedbrud? Er du sygemeldt med stress, men mærker ingen fremgang?

Jeg er certificeret inden for stresscoaching og er specialiseret i stresskompleksiteten. Jeg arbejder holistisk med stress – dvs. hele vejen rundt om det hele menneske samt job og privatliv.

Jeg har udviklet et velafprøvet stresskoncept – baseret på stressforskning og mine mange års erfaring med at hjælpe stressramte tilbage i balance og indre overskud – med hurtige og langvarige resultater.

Mit stresskoncept omfatter bla. en dybdegående, holistisk stressanalyse som er udgangspunktet for et effektivt og vellykket forløb. Da forskellige tilstande og sygdomme kan forveksles med stress, er det vigtigt at finde årsagen til symptomerne for at finde den rigtige løsning/behandling.

Jeg foretager analysen med en kombination af forskellige erhvervspsykologiske værktøjer og metoder. Resultatet angiver din personlige stressprofil og identificerer både dine potentielle stresskilder og sundhedsrisici samt konkrete indsatsområder. Det er min erfaring, at der skal anvendes andre metoder til en effektiv indsats end traditionel stresscoaching, psykologbehandling og psykoterapi.

Indhold
Stressanalysen indledes med en forsamtale, efterfuldt af en stresstest samt en personlighedsprofil, der viser dine unikke personlighedstræk og stresstolerance.

Stresstesten måler vigtige faktorer, der har betydning for udvikling af farlig stress og stressrelaterede sundhedsproblemer:

  • Kritisk stress
  • Work-life-balance
  • Livsstilsvaner
  • Psykosociale faktorer
  • Psykisk robusthed
  • Copingevne

Analysen følges op med en rådgivningssamtale, hvor vi undersøger sammenhængen mellem din stressprofil og din egen oplevelse af stress, din situation, ressourcer og handlemuligheder.

Du får lavet en skræddersyet handlingsplan for, hvordan du hurtigt kan genoprette dit indre overskud og balance – nu og på sigt.

Vejledning om professionel hjælp
Har du brug for professionel hjælp, får du vejledning om, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Jeg tilbyder stresscoachingforløb, men henviser til dygtige stressbehandlere i mit netværk, hvis dit behov for professionel hjælp ligger uden for mit kompetenceområde.

Inddragelse af arbejdspladsen
Jeg inddrager nærmeste leder i forløbet, når en virksomhed tilbyder en medarbejder/leder en stressanalyse eller stresscoaching. Jeg rådgiver og samarbejde med begge parter om optimal støtte og ledelse. Jeg tilbyder desuden udarbejdelse af mulighedserklæring, fastholdelsesplan eller tilbagevendingsplan efter en stress-sygemelding.

 

Fakta om StressAnalyse

Målgruppe

Ledere, medarbejdere, HR-anvarlige
Jeg hjælper også private

Varighed

2-3 timer

Pris

7.900 kr.
Inkl. forsamtale, stresstest med rapport, Facet5 Personlighedsprofil (faktorprofil), en personlig rådgivningssamtale samt en skræddersyet handlingsplan med opfølgning.

Sted

I virksomheden eller på mit kontor i Aalborg eller Århus.

Uforpligtende samtale

Få en uforpligtende samtale inden du vælger stressbehandling.
Telefonsamtale (15 min): Gratis
Personligt møde (60 min): 1500 kr.

Priser er ekskl. moms og gældende indtil 31.12.2019

Booking

Ring og book et formøde på tlf. 28741564