Stresshåndtering

Stop stresseffekten!
Stop stresseffekten!

Er du leder og i tvivl om, hvordan du hjælper en stressramt medarbejder – eller er stressniveauet generelt for højt på arbejdspladsen?

Som leder og medarbejder er det nødvendigt at have et personligt handleberedskab til at forebygge skadelig stress og hjælpe en stressramt medarbejder eller kollega. Også selvom årsagen ikke skyldes arbejdet. Stressramte medarbejdere, som sygemeldes eller overlades til professionel hjælp uden opfølgninger med nærmeste leder og kolleger, risikerer at havne i et tilbagefald eller et langvarigt sygdomsforløb.

Om stress
Stress er ikke en sygdom, men en ubalance med to sideeffekter. Stress er en naturlig reaktion med ubehagelige symptomer, der giver os ekstra fysisk-mental styrke og skarphed til at klare en ekstraordinær udfordring. Symptomerne klinger af igen og vi kommer tilbage i balance, når den udløsende faktor er overstået, og vi evner at mestre de ubehagelige symptomer. Er udfordringerne vedvarende for høje i forhold til vores ressourcer, kommer vi ikke ud af reaktionen –  vi tilpasser os gradvist ind i en kronisk tilstand, som dræner vores ressourcer, hæmmer vores kreativitet, dømmekraft og evne til problemløsning. Stresstilstanden øger risikoen for ulykker og udvikling af fysiske og psykiske sygdomme.

Tøv derfor ikke med at få professionel rådgivning og hjælp til stresshåndtering på arbejdspladsen.

Sådan arbejder jeg med stress
Jeg er specialiseret i stresskompleksiteten og certificeret inden for stresscoaching. Jeg har mere end 10 års erfaring med erhvervspsykologisk rådgivning, stresscoaching og hjælp til stressramte i forskellige industrier og brancher. Mine metoder er velafprøvet og giver både hurtige og langtidsholdbare resultater.

Mine stressydelser

  • StressAnalyse med handlingsplan og opfølgning
  • Skræddersyet stresscoachingforløb
  • Rådgivning og vejledning til nærmeste leder om hjælp til stressramte medarbejdere
  • Hjælp til fastholdelse og mulighedserklæring, der skal vurderes af egen læge
  • Tilbagevending til arbejdet efter en stress-sygemelding
  • Udarbejdelse og revidering af virksomhedens stresspolitik
  • Virksomhedstilpasser undervisning og foredrag om stresshåndtering på arbejdspladsen

“Jeg kom hurtigt ovenpå efter en lang stress sygemelding. Forløbet hos Suzanne har givet mig roen og overblikket tilbage. Jeg er blevet bedre til at prioritere og uddelegere”.
Karina, HR-konsulent

“Jeg kan meget bedre tackle stress og har fået arbejdsglæden tilbage. Jeg bruger stadigvæk de værktøjer og øvelser, jeg har fået fra stresscoachingen”.
Kim, Afdelingsleder

Fakta om Stresshåndtering

Målgruppe

Ledere, medarbejdere, team, afdelinger og organisationer.
Jeg hjælper også private og pårørende til stressramte.

Sted

Jeg løser opgaver i hele landet.

Pris

Oplyses ved henvendelse.

Få nærmere information
eller book et personligt rådgivningsmøde:

Telefonsamtale (15 min): Gratis
Personligt rådgivningsmøde (60 min): 1.500 kr.

Priser er ekskl. moms og gældende indtil 31.12.2019

Hent stressfolder