Ledercoaching

Ønsker du at arbejde med dit lederskab, udvikle dig personligt og løfte dine ledelseskompetencer op på et højere niveau? Eller har du ind imellem brug for et neutralt frirum til ledelsesparring og nytænkning?

-Så er du måske kommet til rette sted. Jeg er personlig coach for ledere på alle niveauer i forskellige industrier og brancher, både lokale og internationale, og har mere end 10 år erfaring med styrkefokuseret lederudvikling.

Udbytte du bl.a. kan opnå med ledercoaching:

  • Nye løsningsmuligheder, afklaring og handlekraft
  • Forbedret ledelseseffektivitet og beslutningskompetence
  • Vellykket integrering i din lederrolle og skift til et nyt niveau
  • Større gennemslagskraft, forhandlingsevne og lederautoritet
  • Tydeligere ledelse, kommunikation og autenticitet
  • Realisering af dine potentialer, fornyet energi og kreativitet

Om ledercoaching

Ledercoachingen foregår som en målorienteret samtale, der både støtter og udfordrer dig. Coachingen har primært udgangspunkt i ledelsesmæssige og personlige udfordringer, men kan også indeholde de mere private og eksistentielle temaer, når det er hensigtsmæssigt. Jeg bringer nye perspektiver og løsninger i spil, så du får rettet dit fokus hen på de mest resultatgivende indsatser.

Om et skræddersyet ledercoachingforløb

Et skræddersyet ledercoachingforløb indeholder en kortlægning af dine vigtigste udviklingsmål og hands-on værktøjer, som justeres til dit behov, så du let kan træne dine nye færdigheder i din ledelsespraksis. Et ledercoachingforløb indeholder almindeligvis en erhvervspsykologisk test eller måling, såsom en personlighedsprofil, ledelsesevaluering, konflikttest o.lign. (Læs mere…)

For at du kan opnå et optimalt udbytte, anbefales et ledercoachingforløb at være på min. 5 sessioner over 5-6 måneder. En coachingsession varer typisk ca. 1,5-2 timer. Forløbet afsluttes med en opfølgning efter 2-3 måneder.

Har du brug for en personlig coach til at gennemføre en uddannelse, mens du arbejder, fx en Master, MBA, HD eller Statsautoriseret Revisor, hjælper jeg dig hele vejen til eksamensdagen, så du kan holde dig ovenvande, samtidig med at du kan præstere og trives på jobbet og i familien – og forebygge et stressnedbrud.

Sådan kommer du igang med ledercoaching

Enkelt-sessioner bookes ved behov.

Ledercoachingforløb opstartes først, når vi har haft et personligt formøde, for at vi begge kan vurdere om der er basis for et tillidsbaseret og værdiskabende samarbejde. Skulle det sig, at du har brug for anden kvalificeret hjælp, får du rådgivning om, hvad der kunne være den bedste løsning for dig.

Så, søger du en personlig coach som kan understøtte dig i din lederudvikling, kan du derfor roligt tage kontakt med mig og få hurtig afklaring, inden du forpligter dig til et længerevarende forløb.

Kundeudtalelse:

“Som distanceleder for mange mennesker, der rejser over hele verden, havde jeg brug for ledercoaching og var jeg meget taknemmelig for at blive introduceret for Suzanne Nyvang. Fra første møde fangede hun min situation. Via hendes professionelle tilgang og viden, gik det op for mig, hvordan jeg kunne udvikle, ikke kun mine lederkompetencer, men også strategisk omkring min rolle som leder. Jeg har fået styrket min selvindsigt og udviklet mig i lederrollen. Jeg føler mig bedre i stand til at bruge mine kompetencer, så min gennemslagskraft bliver fokuseret på de rigtige områder. Coachingen gav mig så meget god energi, at jeg følte mig topmotiveret, både under og efter forløbet. Suzanne har givet min person og min ledelseseffektivitet et kæmpe boost, og jeg føler, at jeg nu kan overkomme selv de sværeste udfordringer som leder. Jeg kan derfor varmt anbefale Suzanne Nyvang som en professionel og meget empatisk coach”.
Hans Jørgen Larsen
Head of Resource Management, Mammoet Wind A/S

Fakta om Ledercoaching

Målgruppe:

Ledere på alle niveauer
Tilbydes også på engelsk

Varighed:

En session varer 1-2 timer
Ledercoachingsforløb anbefales at være på min. 5 sessioner

Pris:

1.850 kr./time

8.500 kr.
Klippekort med 5-timers coaching

16.500 kr.
Klippekort med 10-timers coaching

Tilbud gives på et skræddersyet ledercoachingforløb

Sted:

Internt i virksomheden, mit kontor eller eksternt efter aftale

Få nærmere information
eller book et personligt formøde:

Telefonsamtale (15 min): Gratis
Personligt formøde (60 min): 1.500 kr.

Priser er ekskl. moms og gældende indtil 31.12.2019

Booking