Ledercoaching

Skal du lykkes som en dygtig leder, er det en fordring, at du er åben og villig til at arbejde kontinuerligt med din personlige og professionelle udvikling, så du kan udøve den ledelsespraksis og adfærd, der kræves på niveauet i den kontekst, du er leder inden for. Din kerneopgave som leder er at skabe resultater gennem andre. Du er rollemodel og ansvarlig for at skabe optimale arbejdsbetingelser for dine medarbejdere, så deres indsatser, energi og kreativitet kan flytte organisationen hen imod dens målsætninger. Er du ny i rollen som leder, eller er du skiftet til et nyt ledelsesniveau, er der visse kritiske transitionsrisici, som har afgørende betydning for, hvor godt du lykkes som leder, særligt når virksomheden er igennem store organisatoriske forandringer.

Som neutral coach og sparringspartner, kan jeg tilbyde dig et professionelt frirum, hvor du trygt kan arbejde åbent med dit lederskab, udvikle dig personligt og få løftet dine ledelseskompetencer op på et højere niveau. Ledercoaching er en målorienteret proces, hvor jeg både støtter og udfordrer dig. Du får sat nye perspektiver på dine udfordringer, tankemønstre, adfærdsmønstre og nye handlemuligheder. Jeg arbejder med ledercoaching ud fra en styrkefokuseret tilgang, der realiserer dine potentialer, frigør dine energikilder og styrker din ledelseseffektivitet.

Jeg tilbyder både enkeltsessioner og skræddersyede forløb med hjemmeopgaver og værktøjer, så du nemt kan forankre din nye læring i praksis.

Jeg har gennem mere end 10 år arbejdet som personlig coach, ledelsesrådgiver og sparringspartner for ledere på alle niveauer i forskellige industrier og brancher. Min mangeårige praksiserfaring har givet mig en skarp evne til at finde ind til kernen i personlige, ledelsesmæssige og organisatoriske udfordringer og uudnyttede potentialer.

Udbytte du kan opnå med ledercoaching:

  • Øget selvbevidsthed om dine personligheds- og følelsesmæssige styrkekompetencer, risici, frustrationer og udviklingsområder – og hvordan din ledelsespraksis og adfærd opfattes af andre.
  • Styrket lederautoritet og performance, der fremmer tillid og følgeskab
  • Styrket forhandlingsevne og beslutningskompetence
  • Bedre kommunikation og feedback-kompetence
  • Større personlig effektivitet – tidsstyring og opgaveprioritering
  • Styrket stresskompetence, der sætter dig i stand til at håndtere din egen og andres stress
  • Karriere- og kompetenceafklaring, karriereplanlægning, jobansøgning
  • Eksamenscoaching – er du i gang med en uddannelse, mens du arbejder, fx en Master, MBA, Ph.D., HD eller Statsautoriseret Revisor, hjælper jeg dig hele vejen til eksamensdagen, så du kan holde dig ovenvande, samtidig med at du kan præstere og trives på jobbet og i familien.

Kundeudtalelse:

“Som distanceleder for mange mennesker, der rejser over hele verden, havde jeg brug for ledercoaching og var jeg meget taknemmelig for at blive introduceret for Suzanne Nyvang. Fra første møde fangede hun min situation. Via hendes professionelle tilgang og viden, gik det op for mig, hvordan jeg kunne udvikle, ikke kun mine lederkompetencer, men også strategisk omkring min rolle som leder. Jeg har fået styrket min selvindsigt og udviklet mig i lederrollen. Jeg føler mig bedre i stand til at bruge mine kompetencer, så min gennemslagskraft bliver fokuseret på de rigtige områder. Coachingen gav mig så meget god energi, at jeg følte mig topmotiveret, både under og efter forløbet. Suzanne har givet min person og min ledelseseffektivitet et kæmpe boost, og jeg føler, at jeg nu kan overkomme selv de sværeste udfordringer som leder. Jeg kan derfor varmt anbefale Suzanne Nyvang som en professionel og meget empatisk coach”.
Hans Jørgen Larsen
Head of Resource Management, Mammoet Wind A/S

Fakta om Ledercoaching

Målgruppe:

Ledere på alle niveauer
Teamledere. Ledere i transition til nyt ledelsesniveau eller funktion. Lederaspiranter.
Tilbydes også på engelsk.

Varighed:

En session varer 1,5-2 timer
Lederudviklingsforløb anbefales at være på min. 5 sessioner

Pris:

Fra 1.850 kr./session
Få tilbud på et skræddersyet ledercoachingforløb

Sted:

I virksomheden eller på mit kontor i Aalborg eller Århus
Jeg løser opgaver over hele landet

Få nærmere information
eller book et personligt formøde:

Telefonsamtale (15 min): Gratis
Personligt formøde (60 min): 1.500 kr.

Priser er ekskl. moms og gældende indtil 31.12.2019

Telefon

+ 45 28741564