Kundeudtalelser

"Sammen med Suzanne lagde jeg fra land som en anden Columbus med en kurs mod egne værdier og kompetencer. Jeg troede, slutmålet var fastlagt, men med Suzanne som navigatør med overblik, landede jeg ikke i Amerika eller andet forjættet land, men blot i mig selv. Med dette i bagagen fremstår jeg i dag langt tydeligere og stærkere som leder, til glæde både for organisationen, de ansatte men ikke mindst også egen arbejdsglæde."

Mikael Valentin

- Direktør/Forpagter

"Redmark har i flere år samarbejdet med Suzanne Nyvang, og har været yderst tilfredse med både den måde Suzanne har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.
Suzanne har først og fremmest gennemført individuelle coaching forløb for vores SR-studerende og Statsautoriserede revisorer. Suzanne er god til at skabe relationer til andre mennesker og ikke mindst skabe udvikling og resultater gennem den enkelte til gang for både Redmark og den pågældende medarbejder. Suzanne har stor indsigt i ledelse og ledelsesværktøjer. Hun evner at skabe et rum, hvor tingene ses i et lidt større perspektiv samtidig med, at hun udforderer det eksisterende.
Jeg giver derfor Suzanne mine bedste anbefalinger."

Marlene Krogh

- HR-chef

"I Vesthimmerland Kommune har Suzanne Nyvang gennem flere år, været involveret i Kommunens arbejde med at fremme den gode arbejdsplads og den enkeltes trivsel. Suzanne har været involveret i gruppesamtaler om teamarbejde og forbedring af samme, og hun har med stor succes haft personlige udviklingsforløb med enkelte medarbejdere.
Både nu og på sigt har vi et velfungerende samarbejde, og vi kan kun give Suzanne Nyvang de bedste anbefalinger med på vejen."

Pia Munch Riisgaard

- Afdelingschef

"Mammoet Wind har benyttet Suzanne Nyvang ved flere lejligheder. Særligt vil vi fremhæve Suzannes coaching forløb, som har været til stor gavn for flere af vores ledere. Vi oplever Suzanne som en kompetent og empatisk sparringspartner og giver hermed vores varmeste anbefalinger."

Anne Kjelst Klausen

- Human Capital Manager

"Som Head of Resource Management og distanceleder for mange mennesker, der rejser over hele verden, havde jeg brug for ledercoaching, og var jeg meget taknemmelig for at blive introduceret for Suzanne Nyvang, som fra første møde fangede min situation. Via hendes professionelle tilgang og viden, gik det op for mig, hvordan jeg kunne udvikle, ikke kun mine lederkompetencer, men også strategisk omkring min rolle som leder. Jeg har fået styrket min selvindsigt og udviklet mig i lederrollen. Jeg føler mig bedre i stand til at bruge mine kompetencer, så min gennemslagskraft bliver fokuseret på de rigtige områder. Coachingen gav mig så meget god energi, at jeg følte mig topmotiveret, både under og efter forløbet. Suzanne har givet min person og min ledelseseffektivitet et kæmpe boost, og jeg føler, at jeg nu kan overkomme selv de sværeste udfordringer som leder.
Jeg kan derfor varmt anbefale Suzanne Nyvang som en professionel og meget empatisk coach."

Hans Jørgen Larsen

- Head of Resource Management, Mammoet Wind A/S

"Da jeg efter et lettere tumultarisk arbejdsforløb valgte at indgå aftale om fratrædelse fra mit tidligere job, afsøgte jeg forskellige muligheder for et outplacementforløb - mit fokus var her nyt job, nye muligheder. Valget faldt på Suzanne Nyvang - et valg der skulle vise sig at være yderst givtigt. Jeg stod i en situation jobmæssigt og privat, der fordrer nye strategier og en revurdering af mig selv og mine kompetencer. Her har Suzanne vist sig uvurderlig - hendes professionelle, men aldrig distancerede tilgang parret med en kæmpe empati var lige den cocktail, jeg havde brug for. Billedeligt talt var jeg lettere fortabt i et landskab, jeg ikke kendte - Suzannes indsats udstyrede mig med et kort og et kompas, og jeg fik mod på at sætte mig en ny destination.
Så mine varmeste anbefalinger hermed være givet til Suzanne - og derudover en stor tak for hjælpen."

Flemming Jensen

-

"I en meget kritisk og uventet konfiktsituation med bagholdsangreb og svigekampagne, blev jeg slået ud af kurs og var meget påvirket som leder og menneske. I dette forløb, hvor jeg ikke anede, hvad der skete, fik jeg anbefalet Suzanne Nyvang som coach. Det var min redning. Suzanne formåede at give mig den hjælp til selvhjælp, som jeg havde brug for. Med professionelle redskaber samt med hendes menneskelige imødekommenhed, forståelse og indsigt, formåede hun at jeg kunne adskille, analysere, vurdere og handle på tingene. På denne måde blev jeg styrket som leder og menneske."

Morten Birk

- Ungdomsskoleleder

"I forbindelse med en periode med hård belastning på jobbet fik jeg mulighed for at følge et ledercoachingforløb hos Suzanne. Det var en rigtig dejlig oplevelse. Coachingforløbet var ikke kun samtaler, men et velstruktureret forløb med en Facet5 Personlighedsprofil og opgaver, som jeg var rigtig glad for. Sammen med Suzanne fik jeg sat tingene i perspektiv, og hun formåede med sit store engagement og dejlige ro at få mig til at indse, at jeg ikke var stressramt, men at jeg stod overfor en organisation, der var udviklingsresistent. Alt i alt gav Suzanne mig troen på mig selv tilbage - jeg er leder og jeg kan godt ledelse. Jeg blev ramt, men jeg kom med Suzannes hjælp ud på den anden side."

NN

- Skoleleder

"Jeg har i flere perioder siden 2012 benyttet Suzanne Nyvang, og jeg føler mig privilegeret over at have hende som coach. Som business developer for amerikanske kapitalforvaltere med ansvar for at opbygge deres forretning i Europa, har min sparring med Suzanne været af en uvurderlig værdi, når jeg har skullet navigere gennem meget forskellige ledelseskulturer og diverse forandringer. Som et resultat af hendes coaching, er jeg blevet meget bedre til at imødekomme disse udfordringer på en positiv og ikke mindst en konstruktiv måde. Suzannes stil og metode er særdeles effektiv - hvor hun med en fin balance mellem at lytte og komme med input - har hjulpet mig adskillige gange med at genfinde fokus og finde nye vinkler i situationer, som jeg har fundet fastlåste og frustrerende. Jeg kan uden tvivl anbefale Suzanne som coach."

Michael Mikkelsen

- I.B.D - Europe

"Jeg brugte Suzanne Nyvang og hendes kompetencer til at bestå min Statsautoriseret Revisor-eksamen. Suzanne bidrog med at give mig indsigt i mig selv og hvordan jeg skulle forberede mig til eksamen, både mentalt og fagligt. Særlig god effekt havde samtalerne - de gav god indsigt i mig selv og gav personlig udvikling på et helt andet plan end jeg på forhånd havde forventet. Jeg er Suzanne meget taknemmelig!"

Jens Nørgaard

- Statsautoriseret Revisor

"Suzanne har coachet mig igennem urolig bølgegang. Hun har givet mig værktøjer, indsigt og forståelse for, hvordan jeg blandt andet kan manøvrere i høj sø, problemer i maskinrummet og endnu dårligere vejrmeldinger. Suzanne er utroligt tillidsvækkende og behandler tilliden med omhu. Opstår der behov for ekstra hjælp, er Suzanne til stede med en professionel tilgang. Forløbet har givet en masse refleksion, personlig udvikling og meget mere power! Jeg kan klart anbefale Suzanne som coach."

Saskia Ellekilde

- Projektleder

"I en situation, hvor jeg skulle omorganisere og åbne mig for nye muligheder i mit firma og min egen placering i det, har Suzanne Nyvang givet mig nogle virkeligt gode redskaber. Hun var knivskarp i sine spørgsmål og åbnede mig for nye indsigter. Samtidig var det let at arbejde sammen med hende, idet hun understøttede processen med sit nærvær og sin opmærksomhed på, hvor jeg var i processen; havde jeg brug for lidt tid til at mærke, hvad der var rigtigt, eller skulle jeg inspireres og "provokeres" med nye spørgsmål. Coachingen har givet mig et klart billede af mit firma og klarhed over, hvordan jeg tackler nye roller og opgaver."

Birgit Plaugmann

- Terapeut & ejer

"Tænk, at man efter 1½ time i Suzannes selskab kan gå derfra med fornyet energi og en tro på tingene. Suzanne har givet mig faglige udfordringer, personlig udvikling og samtidig, på en god måde, "et los bagi", når der var behov for det. Et meget professionelt og seriøst forløb. Utroligt, at der kan sættes så meget i gang med professionelle værktøjer, en naturlig nysgerrighed og en personlig indlevelse. Jeg havde ikke forventet et så stort udbytte, men er bestemt kun glad for den udvikling, som Suzanne har sat i gang. Ganske enkelt har det været uvurderligt og derfor skal Suzanne have den allerbedste anbefaling fra mig."

Mikkel Marcussen

- Konsulent

"Tak for en fantastisk rejse igennem mit coachingforløb. Det har været en fornøjelse at blive "undervist" af Suzanne - og hun kan kun bringe det bedste frem i folk med sin ro og viden. Hun har en stor del af æren for at have hjulpet mig med at finde ud af, hvad jeg gerne vil og kan, og turde stå ved at kunne. Jeg kan varmt anbefale Suzanne Nyvang."

Marianne Lenskjold

- Teamleder

"Jeg fik sat en tiltrængt karriereproces i gang. Jeg fik større klarhed over egne kompetencer og potentialer og jobområder. Jeg er blevet bekræftet i, hvordan en proces kan iværksættes og handling påbegyndes langt hurtigere, mere effektivt og med bedre fokus, end jeg ville kunnet præstere på egen hånd."

Helle Lausen

- AC-fuldmægtig, Studie- og Karrierevejledningen RUC

"Tak for et veloverstået kursus i Coaching og Konflikthåndtering! Det var et spændende kursus, der gav mig god indsigt i coachingens muligheder såvel konfliktens "verden". Jeg har efterfølgende benyttet mig meget af de coachende spørgeteknikker bl.a. i forbindelse med medarbejderudviklingssamtaler. Konflikthåndteringsdelen gav mig en solid forståelse for mønstret i - såvel som mulige årsager - til en eskalerende konflikt, og endnu vigtigere, værktøjer til efterfølgende at håndtere konflikten. Jeg mener, at kurset bør være obligatorisk for alle med et ledelsesansvar!"

Marcus Rønnest

- Søværnets Sergent- og Grundskole (SSG)

"Coaching og konflikthåndtering var et spændende uddannelsesforløb med en professionel coach som underviser, der formåede at bevidstgøre det enkelte menneske samt se det positive i enhver situation."

Heidi Erlandsen

- Ledelsessekretariatet, OPLOG Frederikshavn

"Det har været en spændende personlig-faglig proces at blive coachet af Suzanne Nyvang. Suzanne magter at holde fokus og styrer processen samtidig med, at der er rigelig rum til refleksion. Da jeg fik stillet de rigtige spørgsmål, kunne jeg selv finde en hel del svar. Svarende har givet mig ny indsigt. Jeg har været helt tryg under processen og har fundet sider hos mig selv, som jeg i mit job har haft stor glæde af."

Susanne Henriksen

- Teamkoordinator

"Jeg har fået et fint udbytte af coachingen. Det er rart med et fortroligt rum til refleksion med en professionel og neutral sparringspartner. Jeg fik reflekteret over mine ledelsesdilemmaer og problemstillinger og blev mere bevidst om egne handlemønstre, antagelser og tanker. Coachingen gjorde mig mere klar til handling, og jeg gik derfra med en handleplan, hvor jeg var langt mere klar på, hvad jeg ville og hvordan. Suzanne kan skabe tillid/tryghed og er neutral. Hun er på en og samme tid nænsom og fast. Hun er konfronterende og uærbødig og stiller forstyrrende spørgsmål samtidig med, at hun skaber plads til latter. Hun er god til at skille tingene ad og opretholde fokus."

Naja Christensen

- Fællesleder

"Jeg har fået meget ud af coachingen. Fandt ud af, hvad der er vigtigt i mit arbejdsliv. Fik sat fokus på mine værdier og fandt ud af, hvilke betingelser mine værdier har i en travl hverdag. Fik konkrete ideer og redskaber til at give refleksion bedre vilkår, gøre arbejdet færdigt og lægge det bag mig. Jeg er blevet mødt meget professionelt, samtidig med meget personligt. Suzanne skaber tillid og man er tryg i hendes selskab. Hun finder nye vinkler og stiller forstyrrende spørgsmål. Hun er god til at finde ind til det vigtige og kan skille tingene ad, så man finder sit fokus. Man må blive klar til at handle."

Tine Laursen

- Sundhedsplejerske

"Suzanne mødte mig med en venlighed og mildhed, med et fantastisk nærvær og meget respektfuldt. Det gjorde, at jeg lynhurtigt følte mig i trygge og kompetente "hænder". Hun satte tydeligt rammerne for sessionen og brugte flere metoder undervejs, det gav fornyet energi at gå på nye overraskende veje - det var spændende og tankevækkende, at blive coachet på den måde, og viste samtidig Suzannes flotte kompetencer. Jeg oplevede et meget tilfredsstillende udbytte, og kan på det varmeste anbefale Suzanne."

Nelly Bech

- Sundhedsplejerske

"Helt klart kan Suzanne anbefales. Hun hjalp mig til at se på min fremtid som en spændende mulighed i stedet for noget, der skulle frygtes."

Poul Wardle

- Pædagogmedhjælper