Vejen ud af stress

Stress

Jeg tilbyder professionel hjælp til stresshåndtering, forebyggelse, fastholdelse, mulighedserklæring og tilbagevending til arbejdet efter en stress-sygemelding.

Om mig
Jeg er specialiseret i stresskompleksiteten og certificeret inden for stresscoaching. Jeg har mere end 10 års professionel erfaring med stresscoaching og erhvervspsykologisk rådgivning til stressramte og deres arbejdsgivere.

Vejen ud af stress – starter med en kortlægning
Har du stress, eller skyldes dine symptomer noget helt andet? Forskellige sygdomme giver symptomer, som kan forveksles med stress. Det er derfor yderst vigtigt at finde årsagen til symptomerne for at kunne iværksætte den rigtige indsats og forebygge forværring.

Min mangeårige erfaring viser, at der til en effektiv indsats skal anvendes flere metoder end en stresstest, sygemelding, stresscoaching, mindfulness og psykologsamtaler, der udelukkende symptombehandler. Jeg har derfor udviklet et stresskoncept baseret på anerkendte forskningsbaserede metoder og min mangeårige erfaring. Mit stresskoncept er velafprøvet og giver både hurtige og langtidsholdbare resultater.

Om kortlægning med en StressAnalyse
StressAnalysen er en dybdegående, holistisk undersøgelse af de nøglefaktorer, som øger risikoen for skadelig stress og stressrelaterede helbredsproblemer. StressAnalysen kortlægger både dit stressniveau, stressrisici og dine ressourcer. Den afsluttes med en skræddersyet handlingsplan med de indsatser, der skal til for lige netop dig, så du nemt og hurtigt får genoprettet dit mentale overskud og indre balance. StressAnalysen laves inden for en uge og følges altid op med en personlig samtale efter 3-4 uger.

Vejledning om professionel hjælp
Har du brug for yderligere professionel hjælp, vejleder jeg dig om, hvad der vil være den bedste løsning for dig, såsom; lægehjælp, stresscoaching, psykoterapi o.lign.

Inddragelse af nærmeste leder
Jeg inddrager nærmeste leder, når en arbejdsgiver henviser en ansat til en stressanalyse og stresscoachingforløb hos mig. Jeg rådgiver og samarbejder med begge parter om reducering af stressrisici i arbejdsmiljøet, optimal støtte og ledelsesbehov, modificering af opgaver og ansvar, udarbejdelse af mulighedserklæring, fastholdelsesplan og tilbagevendingsplan efter en stress-sygemelding.

Fakta om Vejen ud af stress

Varighed

StressAnalysen laves inden for en uge
Opfølgningssamtale efter 3-4 uger

Pris

Forsamtale: 1.500 kr.
StressAnalyse med handlingsplan og opfølgning: 8.500 kr.
Tillæg:
Lederrådgivning, stresscoachingforløb, fastholdelsesplan, tilbagevendingsplan efter en stress-sygemelding

Sted

Møder afholdes i virksomheden, på mit kontor eller eksternt efter aftale.
Jeg løser opgaver over hele landet.

 

Priser er ekskl. moms og gældende indtil 31.12.2019

Hent stressfolder