Privatlivspolitik

Information om cookies og behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende din computer fra gang til gang. Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver. En cookie er en passiv fil, som ikke kan sprede virus eller andre skadelige programmer.

Når du besøger min hjemmeside, indsamles cookies med oplysninger om dig, som bruges til at give dig den bedste brugeroplevelse.

Det er muligt at afvise, blokere eller slette cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger/klient for at kunne levere de ydelser og services, du har efterspurgt, som f.eks. at kontakte dig, fremsende mine nyhedsbreve eller levering af en konsulentydelse.

Jeg indsamler og behandler oplysninger i det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil, selv indtaster eller giver dine informationer i forbindelse med:

  • Kontakt- og bestillingsformularer
  • Tilmelding til mit nyhedsbrev
  • Konsulentkontrakter
  • Samtykkeerklæring i forbindelse med levering af en konsulentydelse i henhold til persondatalovgivningen (GDPR) af 25. maj 2018, hvor der skal indgås en underskrevet aftale om, at jeg som dataansvarlig må anvende dine personoplysninger i forbindelse med udførelsen af den aftalte konsulentydelse.

Jeg registrerer og opbevarer personoplysninger i forbindelse med levering af en konsulentydelse:

  • Navn, kontaktoplysninger, stilling og arbejdsplads (jeg registrerer ikke cpr. nr.)
  • E-mail korrespondance og notater fra coachingsessions og samtaler.
  • Foto af notater på whiteboard/flip-over fra coachingsessions.
  • Test- og analyserapporter.
  • Informationer om dig udleveres kun i det omfang, du giver samtykke til som f.eks. opfølgning med din leder/chef, udarbejdelse af Mulighedserklæring til egen læge, kontakt til Sundhedsforsikring.

Jeg har indgået databehandleraftaler med følgende IT-leverandører i ht. gældende persondatalovgivning:

  • Facet5 Ltd, Reg.nr. 8659596, Cambridge, UK. ISO 27001 certificeret.
    (Facet5 Profilen og dertil hørende rapporter).
  • Envisia Learning Ltd., Reg.nr. ZA070450, London, UK. ISO-27001 certificeret.
    (StressScan, NeuroView og ViewSuite Ledelsesevalueringer).
  • EFFIHUB ApS, CVR.nr. 37280038, Fredensborg, DK.
    (Cloudbaseret konto til registrering af klippekort).
  • Visma e-conomic A/S, CVR.nr. 29403473, København, DK. ISO-27001 certificeret.
    (Bogholderisystem til fakturering. Regnskaber opbevares i 5 år i ht. lovgivningen).

Sikkerhed
Data opbevares på sikrede, krypterede servere placeret i EU og UK. Databehandlerne har ingen ret til at videregive, overføre eller overdrage dine personoplysninger til tredjepart.

Jeg har  tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Personoplysninger slettes løbende efterhånden som formålet med indsamlingen er afsluttet. Personoplysninger opbevares højst i 12 måneder.

Dine data opbevares hos databehandler indtil jeg ophører databehandleraftalen, eller du ønsker dine data slettet.

Du har ret til at få ændret eller slettet dine data
Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke eller ønske en kortere opbevaringstid end angivet. Du har desuden ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg behandler om dig.

Hvis du ønsker, at dine personoplysninger slettes før denne periode, skal dette meddeles skriftligt. Sletning af persondata gennemføres og bekræftes af dataansvarlig inden for 8 dage.

Hvis du ønsker dine data slettet hos databehandler, meddeler jeg dette til leverandøren, som har 30 dage til effektuering. Så snart sletningen er udført får du en skriftlig bekræftelse af mig.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i min behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af persondataoplysninger. Gør jeg det, rettes datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på min hjemmeside.

Vil du gerne have uddybet min privatlivspolitik eller slettet dine persondata, er du velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Dataansvarlig virksomhed:

Suzanne Nyvang – Erhvervscoach & Udviklingskonsulent
Dannebrogsgade 6-1.
9000 Aalborg
Cvr.nr. 31571421
kontakt@suzannenyvang.dk
+ 45 28741564

 

Sidst opdateret 5. april 2020