Undervisning

Jeg tilbyder undervisning og facilitering af interne firmakurser mv, som tilrettelægges ud fra virksomhedens behov:

  • Kurser (dag/aften)
  • Temaoplæg og foredrag
  • Kick Off
  • Seminarer
  • Uddannelse sammensat af moduler på Akademiuddannelsen i Ledelse

Min undervisningsmetode er deltagerinvolverende og værktøjsbaseret. Undervisningen veksler mellem oplæg om teori og metode, dialog og øvelser med afsæt i deltagernes egne cases fra arbejdspladsen.

Du er velkommen til at kontakte mig og få flere informationer

Tak for et rigtig godt indlæg på seminaret ”Bliv klog på stress”. Det fungerede rigtig godt med det stærke værktøj, deltagerne fik med hjem, og du er god til at involvere dit publikum. Du er nærværende og autentisk.
Susanne Flintholm, Netværksinspirator, Officelab

Suzanne er en fantastisk underviser, der formår at fange den enkelte. Min opfattelse er, at hun har fået de fleste på holdet til at løfte sig både personligt og fagligt.
Super dygtig underviser.
Super god indsats.
Anonym evaluering med deltagere på Akademiuddannelsen i Ledelse

Tak for et veloverstået kursus i Coaching og Konflikthåndtering! Det var et spændende kursus, der gav mig god indsigt i coachingens muligheder, såvel konfliktens “verden”. Jeg har efterfølgende benyttet mig meget af de coachende spørgeteknikker bl.a. i forbindelse med medarbejderudviklingssamtaler. Konflikthåndteringsdelen gav mig en solid forståelse for mønstret i – såvel som mulige årsager – til en eskalerende konflikt, og endnu vigtigere, værktøjer til efterfølgende at håndtere konflikten.
Jeg mener, at kurset bør være obligatorisk for alle med et ledelsesansvar!
Marcus Rønnest, Søværnets Sergent og Grundskole

Coaching og konflikthåndtering var et spændende uddannelsesforløb med en professionel coach som underviser, der formåede at bevidstgøre det enkelte menneske samt se det positive i enhver situation.
Heidi Erlandsen, Ledelsessekretariatet, OPLOG Frederikshavn