Lederudvikling

Ønsker du at arbejde med dit lederskab, udvikle dig og få nye ledelseskompetencer? Har du svært ved at udvikle dine medarbejdere og skabe resultater gennem dem? Eller har du svært ved at håndtere krydspres, stress, konflikter og vanskelige samtaler?

Ledelse handler om at skabe værdi og resultater gennem andre – medarbejdere eller ledere. Dette kan være en stor udfordring for særligt nye ledere og ledere, der skifter til et nyt ledelsesniveau eller funktion – hvilket, på den lange bane, kan føre til kritisk stress. Både hos lederen selv, og dem han/hun er leder for.

Udvikling af lederkompetencer
Jeg hjælper dig med at udvikle din ledelseskompetence, performance og effektivitet, gøre dig bevidst om din naturlige ledelsesstil og klæde dig på med værktøjer til at anvende andre ledelsesstile, der skaber bedre resultater.

Sådan arbejder jeg
Ledercoaching foregår som en praksisnær og målorienteret samtale, der både støtter og udfordrer dig. Sammen med en professionel og neutral sparringspartner, får du et fortroligt frirum til at undersøge dine egne tanke- og adfærdsmønstre, handlemuligheder, styrker og udviklingsområder i forhold til din ledelsesudfordring. Når jeg løser opgaver inden for lederudvikling laver jeg et skræddersyet forløb ud fra dine konkrete udviklingsmål samt resultatet af en erhvervspsykologisk foranalyse. Forløbet omfatter desuden værktøjer, hjemmeopgaver og opfølgning.

Udbytte
Når du udvikler dig som leder, vil du opleve, at samarbejdet med dine medarbejdere og andre i organisationen bliver mere positivt og at energien og performance stiger. På det personlige og professionelle plan kan lederudvikling give dig:

 • Selvindsigt og forståelse for hvordan din personlighed indvirker på andre
  Kend dig selv – fra vinkler du ikke selv ser! Dine personlighedstræk har afgørende betydning for, hvordan du kommer til at lykkes som leder i den specifikke kontekst, du skal fungere og agere i.
 • Styrket ledelseskompetence og transition til nyt ledelsesniveau og funktion
  Lederperformance handler om præstationer + kvalitet og de rigtige prioriteter. Jeg hjælper dig med at udvikle og optimere din lederperformance og effektivitet til rette niveau og ansvar, så du lykkes bedre og skaber de forventede resultater.
 • Kvalificering af beslutninger, strategi og eksekvering
  Du får styrket din beslutningskompetence, så du kan træffe beslutninger på et mere reflekteret, perspektiveret og kvalificeret grundlag.
 • Sikker håndtering af krydspres, vanskelige samtaler, personer og konflikter
  Du får styrket din evne til at håndtere og løse konflikter, så du kan udnytte udviklingspotentialet og undgå at uoverensstemmelser eskallerer ude af kontrol.
 • Forbedret kommunikation og øget gennemslagskraft
  Du kan forbedre din gennemslagskraft med klar kommunikation, der ikke er til at tage fejl af. Du bliver mere sikker i gennemførelse af MUS-samtaler, der skaber værdi for medarbejderen og virksomheden.
 • Personlig effektivitet og stresshåndtering
  Du får optimeret din ledelseseffektivitet med værktøjer, så du kan foretage den rigtige planlægning, prioritering, delegering og fokusering. Du bliver bedre til at skabe fremdrift og resultater på bundlinjen samt forebygge stressnedbrud, hos dig selv og dine medarbejdere.
 • Karriereudvikling
  Afklaring og planlægning af din karriereudvikling i virksomheden eller outplacement.
 • Eksamenscoaching
  Er du i gang med en uddannelse mens du arbejder, fx en MBA, HD eller Statsautoriseret Revisor-eksamen, hjælper jeg dig så du kan holde dig ovenvande, samtidig med at du kan præstere og trives på jobbet og i familien.

 

“Jeg har fået styrket min selvindsigt og udviklet mig i lederrollen. Jeg føler mig bedre i stand til at bruge mine kompetencer, så min gennemslagskraft bliver fokuseret på de rigtige områder i den virksomhed, hvor jeg arbejder i dag. Coachingen gav mig så meget god energi, at jeg følte mig topmotiveret både under og efter forløbet. Suzanne har givet min person og min ledelseseffektivitet et kæmpe boost.”

Fakta om Lederudvikling

Målgruppe:

Ledere med og uden personaleansvar. Teamledere. Lederaspiranter. Ledere i transition til nyt ledelsesniveau eller funktion. Ledere som løbende ønsker sparring og optimering af sine lederevner, performance og personlige udvikling.

Varighed:

En coachingsession varer 1,5 time.
Jeg tilbyder både enkelt sessioner og skræddersyede udviklingsforløb.
Et lederudviklingsforløb anbefales af være på min. 5 sessioner over 4-6 måneder.

Pris:

Fra 15.000 kr.
Få et tilbud på en coachpakke.

Sted:

Møder og coachingsessioner foregår i virksomheden eller på mit kontor i Aalborg eller Århus.

Uforpligtende samtale:

Jeg tilbyder gerne en uforpligtende samtale for at vurdere, om der er basis for et værdiskabende samarbejde. Ved udfordringer, der ligger uden for mit kompetenceområde, rådgiver jeg om andre kvalificerede udviklingsveje.
Telefonsamtale (15 min): Gratis
Personligt formøde (60 min): 1500 kr.

Priser er ekskl. moms og gældende indtil 31.12.2018

Booking

Ring og book et formøde på tlf. 28741564